kammenos_papadopoulos_01.jpg

Στη στήριξη με κάθε τρόπο προς τους εργαζομένους των δημοτικών υπηρεσιών, τα   αθλητικά  σωματεία   και τους  πολιτιστικούς  συλλόγους  της περιοχής σκοπεύει ο συνδυασμός «Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής τον Φ. Παπαδόπουλο.

 

«Επάνω απ’ όλα για εμάς  είναι ο άνθρωπος κι όχι η εκτέλεση των μνημονιακών πολιτικών», τόνισε ο  υποψήφιος   Δήμαρχος   Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου,  Φάνης   Παπαδόπουλος μιλώντας   στην εκπομπή της Βεργίνα ΤV «Όψεις και  Απόψεις» της δημοσιογράφου, Έλσας Αγοραστού.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως το δημαρχείο θα είναι 24 ώρες ανοικτό και ξεκαθάρισε ότι θα  σταματήσουν τα έργα βιτρίνας, αφού πρώτο μέλημα είναι  να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι δημότες- δημότισσες.

«Ακόμα κι αν δεν υπάρχει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού - Ευόσμου το επόμενο διάστημα, εγώ ως δήμαρχος δεσμεύομαι πως όλες οι υπηρεσίες θα συνεχίσουν να υπάρχουν», είπε.

Υποσχέθηκε μίνι μπας, στήριξη των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και τη δημιουργία… γραφείου αθλητικού μάνατζμεντ , που θα έχει ως αντικείμενο τον εντοπισμό ταλέντων  για τις αθλητικές ομάδες του δήμου  Κορδελιού – Ευόσμου.

Υποστήριξε ότι δεν ανήκει σε κανένα κόμμα(στη φωτογραφία με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτη Καμμένο) και κάλεσε τους δημότες να καταδικάσουν τους μνημονιακούς υποψηφίους δημάρχους.