OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Ανασφαλή εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών» χαρακτήρισε, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» τον Γιάννη Μπουτάρη, ο παραιτηθείς συντονιστής της οργάνωσης της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014!

 

Όπως αποκάλυψε στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο, ο Μπάμπης Παπαιωάννου παραιτήθηκε καθώς οι σχέσεις του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης δεν ήταν αυτές που έπρεπε για να φέρει σε πέρας το έργο στο οποίο συμμετείχε από την έναρξη κιόλας των προσπαθειών για να αναληφθεί από την πόλη η διοργάνωση του θεσμού.

Ο κ. Παπαιωάννου διευκρίνισε ότι την παραίτησή του, την ζήτησε ο ίδιος ο δήμαρχος Γιάννη Μπουτάρης σε συνέχεια δικών του οχλήσεων σχετικά «με την αδυναμία της διοίκησης να βρεθούν λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα όπως η έγκριση του προυπολογισμού, οι συμβάσεις των συνεργατών, οι συνεργασίες και η επικοινωνία».

Όπως σημείωσε ο κ. Παπαιωάννου το αίτημα για παραίτησή του ήταν αποτέλεσμα «της πίεσης και της συνεπαγόμενης ανασφάλειας που νοιώθει ο δήμαρχος εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών»