tzamtzis_01.jpg

Επιφυλάξεις σχετικά με τη ρύθμιση για το γάλα εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνης Τζαμτζής.
Μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega, ανέφερε ότι κρατά επιφυλάξεις και θα τοποθετηθεί μόλις ενημερωθεί για την τελική ρύθμιση.
Εκτίμησε πάντως ότι μπορούν να γίνουν ουσιαστικές βελτιώσεις, ενώ επισήμανε ότι την ευθύνη για την ακριβή τιμή του γάλακτος δεν έχουν οι παραγωγοί.
Σημειώνεται ότι εκτός από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή και Θάνο Μωραΐτη οι οποίοι, σύμφωνα με δηλώσεις τους, θα καταψηφίσουν τη ρύθμιση, τη διαφωνία του με τις προωθούμενες αλλαγές εξέφρασε χθες και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,Γιώργος Βλάχος.
Την ίδια ώρα στάση αναμονής τηρεί ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, έως ότου διαμορφωθεί το τελικό κείμενο της συμφωνίας για το γάλα.
«Αναμένω τη διαμόρφωση του τελικού κειμένου της συμφωνίας για το γάλα, το οποίο αρχικώς επρόκειτο να ανακοινωθεί μέχρι και την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής, προκειμένου να τοποθετηθώ με τη δέουσα υπευθυνότητα, όπως άλλωστε, θεωρώ, ότι έπραξα μέχρι σήμερα», ανέφερε σε χθεσινή δήλωσή του.
Ερωτηθείς σχετικά, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς διεμήνυσε χθες από τις Βρυξέλλες ότι «είναι άδικο αλλά και στενάχωρο για τον κόσμο, την ώρα που η Ελλάδα ανοίγει τα φτερά της να βγει από το τέλμα να υπάρχουν παραφωνίες και ιδιαίτερα όταν μαθαίνει κανείς ότι επίσημα πια στον ΣΥΡΙΖΑδιερωτώνται αν θα καταρθώσουν να μείνουν έναν ενιαίο κόμμα».