limani_a_provlitas_01.jpg

Ημερίδα με θέμα «Κρουαζιέρα: H μεγαλύτερη τουριστική βιομηχανία-Ευκαιρία και Πρόκληση για την πόλη», οργανώνουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Μητροπολιτική Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης ΑΕ (Μ.Α.Θ.).

Η ημερίδα θα φιλοξενηθεί σήμερα, Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Έχουν κληθεί να πάρουν μέρος οι τουριστικοί φορείς της πόλης και θα μιλήσουν ο Στέλιος Αγγελούδηςπρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, ο Λουκάς Τσακιρίδης ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού πρακτορείου που ειδικεύεται στις πωλήσεις κρουαζιέρας, ο Ανδρέας Καροτσιέρης διευθύνων σύμβουλος της Κ2 Smart jets, η Ιωάννα Τουλκερίδου ιδιοκτήτρια του λεωφορείου hop on-hop off “SightSeeing Thessaloniki”, η Αναστασία Κυριακίδου εκπρόσωπος της Experience Thessaloniki και από το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ) οι καθηγητές Ευάγγελος Χρήστου, Φώτης Κιλιπίρης και Αθηνά Μουρατίδου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών εκπρόσωποι τουριστικών κι επιχειρηματικών φορέων που σχετίζονται με την κρουαζιέρα και ειδικοί στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Φιλοξενίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσουν τα τελευταία δεδομένα που αφορούν στην ανάπτυξη του συγκεκριμένου είδους τουρισμού.

Τις εργασίες της ημερίδας θα χαιρετίσουν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Μ.Α.Θ. Σπύρος Πέγκας.