diarriktis_11.jpg

Τον ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην οδό Εθνικής Αμύνης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τραυμάτισαν και λήστεψαν δύο Αλγερινοί.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι Αλγερινοί διέρρηξαν το ΙΧ αυτοκίνητο και πήραν από το εσωτερικό μία τσάντα με ρούχα και διάφορα μικροαντικείμενα. Ο ιδιοκτήτης όμως του αυτοκινήτου τους αντιλήφθηκε και επιχείρησε να τους σταματήσει.

Τότε, ο ένας από τους δύο δράστες, 28 ετών, απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο τον ιδιοκτήτη του ΙΧ και του άρπαξε το πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και τραπεζικές κάρτες. Οι δύο δράστες στην προσπάθειά τους να διαφύγουν τραυμάτισαν τον άτυχο άνδρα.

Στο σημείο ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν αστυνομικοί, που μετά από έρευνες στην ευρύτερη περιοχή κατάφεραν να συλλάβουν τον 28χρονο δράστη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα που όπως προέκυψε προέρχονται από διαρρήξεις που έκανε νωρίτερα σε άλλα δύο ΙΧ στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.


από το thestival.gr