Panthrakikos_aris_2_1_20140322_01.jpg

Ούτε και τον αδιάφορο Πανθρακικό δεν κατάφερε να κερδίσει ο Άρης και, πλέον, το να διατηρηθεί στην κατηγορία μοιάζει αδύνατο…

Κι όμως, ο Άρης είχε τις δυνατότητες: Προηγήθηκε, έχασε κι ευκαιρίες κι ο Πανθρακικός στο α μέρος έπαιζε όπως όριζε η βαθμολογική του θέση: Αδιάφορα. Κι αυτός ο αδιάφορος γηπεδούχος κατάφερε να σημαδέψει το δοκάρι… Ο Άρης, από την πλευρά του, να πετύχει ένα γκολ.

Στο β μέρος όλα άλλαξαν. Ο Πανθρακικός έγινε… ενδιαφερόμενος κι ο Άρης ό,τι σε όλο το πρωτάθλημα: Λίγος. Δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-0 και, στο 90, είδε να χάνει και την (αγαπημένη του, εφέτος) ισοπαλία…

Νέα ήττα για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, που πήρε την ευθύνη πάνω του («Υπεύθυνος είναι πάντα ο προπονητής για όλα. Για την επόμενη μέρα θα δούμε… Σίγουρα όμως θα υπάρχει και επόμενη και μεθεπόμενη και ο Άρης θα βρίσκεται εκεί που πρέπει. Όταν παίζεις με κάποιες ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία και κάνεις τόσες τελικές και δεν βρίσκεις στόχο, πολλά μπορούν να φταίνε. Δεν ήταν καλύτερος ο Πανθρακικός από μας, αλλά και μετά την ισοφάριση θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πάλι το προβάδισμα. Το τελειώνεις το παιχνίδι στο 0-1, το παιδεύεις και το τελειώνεις… Πρέπει να ήμασταν και πιο προσεκτικοί στο φάουλ, είναι λεπτομέρειες από τις οποίες έχει χάσει βαθμούς ο Άρης.Το διαχειριστήκαμε καλά, βάλαμε και τον Ηρακλή μέσα για να έχουμε τρία χαφ, είδαμε ο αντίπαλος δεν καίγεται, αλλά… Απλώς εγώ λέω για τις ευθύνες. Φταίω εγώ για όλα», δήλωσε).

H ταυτότητα του αγώνα

Διαιτητής: Ι. Δελφάκης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Δ. Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Τ. Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Πανθρακικός (Μάντζιος): Αθανασιάδης, Μπεν, Παπαγεωργίου (Χασομέρης 46'), Χρήστου, Ντιόγκο (Μολίνα 46'), Λαδάκης, Εμπό, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Τζάνης (Καθάριος 86'), Ιγκόρ.

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Βανγκέλι, Τσιάρας (Αγγελούδης 82'), Βλάχος (Κουσίδης 75'), Οικονομόπουλος, Καμινιώτης (Ηρακλής 65'), Τσουμάνης, Τάτος, Μανιάς.

Γκολ: Μολίνα (σουτ 72'), Ιγκόρ (90' σουτ - Κύργιας (κεφαλιά 35')

Κάρτες: Ρομέου (12' κίτρινη), Τσιάρας (κίτρινη 15'), Λαδάκης (κίτρινη 37'), Ηρακλής (κίτρινη 69'),