panaitolikos_atromitos_1_3_20140302_01 Στην πρώτη εφετινή εντός έδρας ήττα υποχρέωσε τον Παναιτωλικό ο Ατρόμητος, με 3-1, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Δώδεκα ματς αήττητη ήταν στο Αγρίνιο η ομάδα του Μάκη Χάβου (8 νίκες, 4 ισοπαλίες), ωστόσο, αυτό το σερί διακόπηκε σήμερα από τον Ατρόμητο. Το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου πέρασε με νίκη από μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τσενάμο,  κι εξακολουθεί να είναι ένα από τα φαβορί για να μπει με την καλύτερη βαθμολογία στα πλέι οφ της Ευρώπης.

Ο Παναιτωλικός προδόθηκε από την αμυνά του. Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική οι Αγρινιώτες δέχτηκαν 3 γκολ (με το ίδιο σκορ είχαν ηττηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο από την Καλλονή) και γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική τους ήττα, ωστόσο, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την παραμονή τους, την οποία έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό.

Αν και οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στα πρώτα έξι λεπτά πλησίασαν δύο φορές με αξιώσεις την εστία του Τσενάμο, η ομάδα που προηγήθηκε στο 8΄ ήταν ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες βγήκαν στην αντεπίθεση με τους Ναπολεόνι-Παπαδόπουλο, με το δεύτερο να πιάνει το σουτ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (βρήκε και στο Ράφαελ).

Το ημίχρονο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να κρατούν σχετικά εύκολα το υπέρ τους προβάδισμα. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, όμως, ο Παναιτωλικός ισοφάρισε. Στο 56΄ από το σουτ του Καμαρά και την προσωρινή απόκρουση του Τσενάμο, ο Μπόγιοβιτς πήρε το ριμπάουντ και δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει το 1-1. Ο σκόρερ των γηπεδούχων, μάλιστα, είχε την ευκαιρία πέντε λεπτά μετά να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, αλλά ο Τσενάμο έκανε μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Σέρβου επιθετικού.

«Καρμπόν» του πρώτου γκολ του Ατρομήτου ήταν και το δεύτερο. Σε χρονική περίοδο που ο Παναιτωλικός πίεζε για να πάρει το προβάδισμα, η άμυνα των γηπεδούχων «κοιμήθηκε» μετά το βολέ του Τσενάμο και ο Μπρίτο έβαλε ξανά μπροστά τους Περιστεριώτες στο 64ο λεπτό (1-2). Το παιχνίδι τελείωσε στο 80΄. Ο Παπαδόπουλος βγήκε στην...πλάτη της άμυνας και αφού πέρασε το Ράφαελ «σφράγισε» με το δεύτερο προσωπικό του γκολ τη νίκη των «κυανόλευκων» (3-1).

H ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΧΑΒΟΣ): Μπρακάλι, Μπακάκης, Κούσας, Μελισσάς, Ανέν, Γοδόι, Ζούνιορ (70' Σφακιανάκης), Μαρτίνες, Θεοδωρίδης (40' Νταλμά) (72' Γκάλο), Καμαρά, Μπόγιοβιτς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΠΑΡΑΣΧΟΣ): Τσέναμο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Νάστος, Δημούτσος, Μπρίτο (79' Μπρίτο), Καραμάνος (65' Φάμπιο), Γκαρσία,  Ναπολεόνι (46' Μπάλλας), Παπαδόπουλος

Γκολ: 56' Μπόγιοβιτς / 8', 80' Παπαδόπουλος, 64' Μπρίτο

Κίτρινες κάρτες: 82' Καμαρά  / 21' Φυτανίδης, 33' Λαζαρίδης, 54' Ταυλαρίδης