sankare_02.jpg

Με ένα γκολ επιθετικό φάουλ κατά συρροήν και τον διαιτητή του αγώνα να βάζει τη σφυρίχτρα στο στόμα, αλλά να μη δίνει πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 90, ο Αστέρας πέρασε νικηφόρα από τον Παναιτωλικό.

 

Δυο φάσεις καθόρισαν το παιχνίδι. Και στις δύο το σφύριγμα ήταν 99-1 υπέρ του Αστέρα Τρίπολης. Φαίνεται πως η Σούπερ Λιγκ δεν… σηκώνει δυο ομάδες από την Πελοπόννησο…

Στην πρώτη φάση ήταν το γκολ του Σανκαρέ. Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης παίρνει καροτσάκι τον προσωπικό του φρουρό(Μπόγιοβιτς), τον γκρεμίζει, πλασάρει και γράφει το 0-1.

Στη δεύτερη φάση, πάλι ο Σανκαρέ, κάνει εμφανέστατο πέναλτι –και είναι και ο τελευταίος παίκτης, που σταματά επιθετικό ο οποίος βρίσκεται σε εμφανή θέση για γκολ. Όχι μόνον δεν είναι την κόκκινη, όχι μόνον δε σφυρίχτηκε πέναλτι, αλλά λίγο έλειψε ο επιθετικός του Παναιτωλικού να δει και… κίτρινη για θέατρο.

“Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο”, σχολίασε ο Χάβος σε άσχετη ερώτηση, με νόημα…

H ταυτότητα του αγώνα:

Διαιτητές: Ζαχαριάδης (Δημητριάδης, Γεωργιάδης)

Κίτρινες κάρτες: Μπούντιμιρ (38’), Μπόγιοβιτς (75’ )Κούσας, Σφακιανάκης (82’), Μύγας (90’) /Κοντοές (28’), Σανκαρέ (59’) 

Κόκκινες: Κοντοές (88’)

Γκολ: Σανκαρέ (64’)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Χάβος) Ράφαελ, Μπακάκης(75΄ Μύγας), Κούσας, Αμούγκου, Χανίν (81΄ Κουτρουμάνος), Γοδόι, Σφακιανάκης, Γκάλο, Μαρτίνεζ, Καμαρά, Μπούντιμιρ (56΄Μπόγιβιτς)Γιώργος Μύγας.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Κοντοές, Εν Ντο, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις (91’ Κυριακόπουλος), Μουνάφο, Βάλντο (65’ Ναβάρο), Μπαράλες (84’ Χουάνμα).