Με... φουλ τις μηχανές δουλεύουν οι δυο υποψήφιοι για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Και οι δυο βρίσκονται σε περιοδεία, αφού η μάχη ξεκίνησε νωρίς.


Σήμερα ο κ. Ιωαννίδης θα παραστεί σε τρεις εκδηλώσεις στη Β’ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης (στην εκδήλωση του βουλευτή, Σάββα Αναστασιάδη, στην κοπή πίτας της τοπικής οργάνωσης Πανοράματος και σε ακόμη μία που δεν έγινε μέχρι στιγμής γνωστή).

Τα Σάββατο ο κ. Ιωαννίδης θα βρίσκεται στο Κιλκίς, την Κυριακή στην Πιερία και τη Δευτέρα στην Ημαθία, σε ένα ιδιαίτερα «σφιχτό» πρόγραμμα περιοδειών.

Ο κ. Τζιτζικώστας σήμερα βρέθηκε στη Νιγρίτα και στο Κιλκίς (εκδηλώσεις απελευθέρωσης και βράβευσης φορέων και ατόμων της περιοχής που διακρίθηκαν το 2013).

Αύριο θα κάνει επαφές στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα θα χαιρετίσει σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας, ενώ το βράδυ θα βρεθεί σε εκδηλώσεις στη Χαλκιδική. Την Κυριακή το πρόγραμμά του περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων στο νομό Θεσσαλονίκης, ενώ το απόγευμα θα κάνει επαφές για το συνδυασμό του.