Stampoulis-604x345.jpg

Ένας από τους παλαιότερους εν ενεργεία ρεπόρτερ της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ κι από τους πιο αγαπητούς, σε έναν χώρο που δύσκολα κάποιος συμπαθεί τον άλλον, είναι

εκλεκτός της δημοτικής παράταξης της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Παύλου Μελού, ως υποψήφιος Δήμαρχος Παύλου Μελά (Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία)!

Πρόκειται για τον 40χρονο Τάσο Σταμπουλή, ο οποίος ψηφίστηκε μέσα από διαδικασία ψηφοφορίας από τα μέλη της κίνησης που είχαν υπογράψει την Ιδρυτική Διακήρυξη της παράταξης.

«Πήρα την απόφαση να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και εξακολουθώ να μένω. Τα μέλη της “Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά”, μου έκαναν την τιμή να με αναδείξουν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιο Δήμαρχο Παύλου Μελά. Και όταν σε τιμούν, πρέπει κι εσύ ν’ ανταποδίδεις την τιμή και την εμπιστοσύνη που σου δείχνουν. Ήρθε ο καιρός να πάρουμε όλοι την κατάσταση στα χέρια μας…» έγραψε στον λογαριασμό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο συνάδελφος και υποψήφιος Δήμαρχος Παύλου Μελά, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του.

Ο Τάσος Σταμπουλής γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1974 στα Μετέωρα του Δήμου Παύλου Μελά. Φοίτησε στο Γυμνάσιο Μετεώρων και στο 3ο Τ.Ε.Λ. (Τεχνικό Λύκειο) Σταυρούπολης καθώς και στο Ι.Ε.Κ. Δημοσιογραφίας Ε.Κ.Ε.Σ.

Από το 1993 εργάζεται σαν δημοσιογράφος σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Την χρονιά 1993-1994 στον Ρ/Σ «904 Αριστερά στα FM», την περίοδο 1993-2002 στην εφημερίδα «Αθλητική Μακεδονίας – Θράκης», την διετία 1994-1996 στον τηλεοπτικό σταθμό «Europe 1» και από το 1999 ως τις 11/06/2013 στην ΕΤ-3, αρχικά στην παραγωγή ειδήσεων και σαν κεντρικός παρουσιαστής των αθλητικών της προγραμμάτων επί σειρά ετών.

Από το 2002 μέχρι και σήμερα είναι συντάκτης στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ». Την τριετία 2008-2010 εργάστηκε και στην εφημερίδα «SPORT DAY».

Είναι μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ. από το 2001 με πλούσια συνδικαλιστική δραστηριότητα. Διετέλεσε εκπρόσωπος των εργαζομένων της εφημερίδας «ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ» στην Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ.

Κατάγεται από αριστερή οικογένεια. Ο ίδιος ανήκει  πολιτικά στο χώρο της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και είναι μέλος της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ.

Την υποψηφιότητα του Τάσου Σταμπουλή στον Δήμο Παύλου Μελά στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Από το http://thessports.gr/