foles_adespota_aiani_20140125_01.jpg

Φρίκη προκαλούν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το kozanimedia.gr, με αδέσποτα σκυλιά να ψυχορραγούν επειδή κάποιοι που θέλουν να λέγονται άνθρωποι, αλλά στην πραγματικότητα είναι στυγνοί δολοφόνοι, τα δηλητηρίασαν με φόλες.

 

Συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, παραμονή της τοπικής επετείου της Εθνικής Αντίστασης. Μάλιστα, δεν πέταξαν φόλες μόνο σε αδέσποτα, αλλά και δεσποζόμενα σκυλιά, που βρίσκονταν σε αυλές, στο κέντρο της Αιανής!

Τουλάχιστον πέντε σκυλιά βρήκαν φριχτό και βασανιστικό θάνατο, με τους κατοίκους της Αιανής να είναι ανάστατοι και να απειλούν Θεούς και Δαίμονες, στην περίπτωση που εντοπίσουν τους δολοφόνους.

Τα απάνθρωπα κτήνη αναζητά η αστυνομία, καθώς ο νόμος, πλέον, είναι ιδιαίτερα αυστηρός –κι ελπίζουμε ότι θα τηρηθεί στο ακέραιο από τις διωκτικές αρχές της περιοχής.

«Παραμονή τοπικής εορτής και θεώρησαν σκόπιμο να καθαρίσει η πλατεία απ τα αδέσποτα!!! Το θέαμα αποκρουστικό και καταθλιπτικο συνάμα!!τουλάχιστον 5 σκυλιά να ψυχοραγουν!! Αιανή 2014!!χρόνια μας πολλά!!!», σχολίασε η αναγνώστρια του kozanimedia.gr, Χ.Α….