Πήγαν να τον δείρουν κι αυτός τους σκότωσε! Αυτό προκύπτει, από την –ως τώρα- έρευνα της Αστυνομίας για το διπλό φονικό της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, χθες το βράδυ.


Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 64χρονος, ο 32χρονος γιος του κι άλλα τέσσερα άτομα, ηλικίας 24, 33, 28 και 24 χρόνων, όλοι ελληνικής καταγωγής, πήγαν στο σπίτι 61χρονου γείτονά τους, στη Νεάπολη, για να λύσουν τις διαφορές τους. Ο καβγάς φούντωσε και οι έξι χτύπησαν τον 61χρονο και την γυναίκα του. 

Τότε, ο 61 χρόνων άνδρας, μπήκε στο σπίτι του κι έβγαλε την καραμπίνα του. Πυροβόλησε τέσσερις φορές κατά των έξαλλων γειτόνων του και σκότωσε τον 64χρονο και τον 32 χρόνων γιο του.

Πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, από την αυτοψία ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο 64χρονος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα ενώ ο 32χρονος στην μασχαλιαία χώρα. Οι αστυνομικοί βρήκαν τους κάλυκες, αλλά και δύο ξύλινα ρόπαλα που είχε το ηλικιωμένο θύμα στο αυτοκίνητό του.

Εκτός από τον δράστη του διπλού εγκλήματος, συνελήφθησαν και οι τέσσερις γείτονες που είχαν πάει σπίτι του και χτύπησαν τον ίδιο και τη γυναίκα του. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν, σήμερα το μεσημέρι, στον εισαγγελέα, ενώ η αστυνομία ανακοινώνει ότι η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, η αρχική εκτίμηση ότι επρόκειτο για έγκλημα ζηλοτυπίας, μάλλον καταρρίπτεται.