manias_kalloni_aris_3_1_20140113_01.jpg

Άλλη μία αγωνιστική πέρασε κι ο Άρης δε γεύτηκε τη χαρά της νίκης. Μάλιστα και αυτήν τη φορά (όπως και την προηγούμενη) η ήττα ήρθε από μία ομάδα με την οποία, τηρουμένων των αναλογιών, οι “κίτρινοι” θα κονταροχτυπηθούν για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ…

 

Κι όμως, όλα άρχισαν όπως έπρεπε για τον Άρη: Έκανε ευκαιρίες και σε μία από αυτές προηγήθηκε. Το 0-1, όμως, δεν ήταν αρκετό…

Η Καλλονή κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου και, στο δεύτερο μέρος, με τον Τάττο εξαφανισμένο, να περάσει στην αντεπίθεση και να κερδίσει μάλλον εύκολα.

Το πρόβλημα με τον Άρη ήταν ότι δεν κατάφερε να βρει τις δυνάμεις να αντιδράσει. Σε αυτό “βοήθησε” το ότι δεν στηρίχθηκε από τα ατού του. Επίσης, δεν είχε λύσεις στο κέντρο, στον ανασταλτικό τομέα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλλονή (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Άλβες, Κεϊτά (78 Φουρλάνος), Λεοζίνιο, Μανούσος, Νιαμπούγιου (69 Φαρία), Καζάκης (62 Λεαντρο).

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Καραγκούνης, Πουλίδο(54 Γιαννίτσης), Κύργιας, Μαργαρίτης (49Σουνάς), Ηρακλής, Παπαδόπουλος (76 Κοτσαρίδης), Τσουμάνης, Μανιάς, Τάτος και Αγκάνθο.