Όλα άρχισαν όπως συνήθως. Ο ΠΑΟΚ αιφνιδιάστηκε, ο αντίπαλός του πέτυχε πρώτος γκολ, ο Δικέφαλος πήρε τον έλεγχο και την κατοχή, δημιούργησε φάσεις, αλλά...


Αυτήν τη φορά δεν ήταν Πασχαλιά. Παρά τις προσπάθειες των παικτών με τα ασπρόμαυρα, η μπάλα δεν έμπαινε. Πότε το δοκάρι, πότε ο Ανέστης (ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου), σημασία έχει ότι ο Πανιώνιος, με τρεις ευκαιρίες πέτυχε δυο γκολ (το τρίτο το σταμάτησε ο Μάρτενς) και πήρε το τρίποντο...

Πλέον, ο Στέφενς κι η ομάδα του πρέπει να βρουν λύσεις σε δύο πράγματα: Πρώτο πώς θα γίνει να μην αιφνιδιάζεται ο ΠΑΟΚ σε κάθε παιχνίδι, αλλά να είναι αυτός η ομάδα που θα μπαίνει ζωηρά και με πάθος από το πρώτο λεπτό. Δεύτερον πώς θα σπάνε τις άμυνες στιλ "γραμμή Μαζινό", που θα αντιμετωπίσει κι άλλες ο ΠΑΟΚ. Αν δε βρεθεί λύση σ' αυτά, αποτελέσματα δεν θα έρθουν. Γιατί η Πασχαλιά είναι... μια φορά τον χρόνο.

Εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα και την ήττα από τον Πανιώνιο ο προπονητής του ΠΑΟΚ, απέδωσε την αποτυχία στις χαμένες ευκαιρίες και στα στημένα του Πανιωνίου. «Δεν κάναμε τις ευκαιρίας μας γκολ και κάναμε κάποια ηλίθια φάουλ. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε αυτές τις στιγμές και έφτασε στη νίκη» είπε ο Χουμπ Στέφενς στο μικρόφωνο της Nova, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος: Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός (70' Ντούνης), Παντίδος, Λάσνικ (80' Μπούζας), Αραβίδης και Γιάννου (62' Μητρόπουλος).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος (59' Λίνο), Τζαβέλλας, Βίτορ, Τζιόλης, Λαζάρ (59' Μάρτενς), Κατσουράνης, Στοχ (70' Σαλπιγγίδης), Λούκας, Αθανασιάδης.