nefoseis_thermaikos_20121209_01.jpg

Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, με παγετό το πρωί και τη νύχτα στα βόρεια της χώρας, αναμένει, για σήμερα, για όλη την Ελλάδα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Το πρωί, στα ηπειρωτικά θα έχουμε περιορισμένη ορατότητα.

Αναλυτικό πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Τοπικές νεφώσεις, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται για σήμερα. Τοπικά θα είναι περιορισμένη η ορατότητα, ειδικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 ως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από -6 ως 8 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις, που το βράδυ θα αυξηθούν. Περιορισμένη ορατότητα το πρωί, κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 3 με 4 Μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο από -2 ως 12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τυπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 ως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια από -1 ως 11 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Πρόσκαιρες νεφώσεις, κυρίως στις Κυκλάδος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια, όπου το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια από 6 ως 11 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές Προγνώσεις

Αττική

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένοι. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια από 1 ως 12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, για την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το πρωί, η ορατότητα, τοπικά, θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 ως 12 βαθμούς Κελσίου.