ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Στη λύση της συνεργασίας της με το Ζόραν Μιλίνκοβιτς προχώρησε η ΠΑΕ Άρης, ενώ βρέθηκε ήδη και ο αντικαταστάτης του, που είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Η έλευση του Λάμπρου Σκόρδα στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου επέφερε εξελίξεις στα αποδυτήρια των «κιτρίνων». Οι άνθρωποι της εταιρείας συναντήθηκαν σήμερα με το Σέρβο προπονητή και τον εκπρόσωπό του, στους οποίους ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Νέος προπονητής του Άρη θα είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται σε λίγη ώρα να κάνει την πρώτη του προπόνηση. Ο Έλληνας τεχνικός είχε αναλάβει ξανά τα ηνία του συλλόγου λίγο πριν τη λήξη της περασμένης σεζόν, όταν και τότε η ομάδα κινδύνευε με υποβιβασμό. Παρά το γεγονός ότι κατάφερε να τη σώσει απομακρύνθηκε το καλοκαίρι, μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον κ. Ηλιάδη.

Οι πρώτες δηλώσεις Σούλη

"Δεν περίμενα ότι θα είναι, αυτή την εποχή, τελευταίος ο Άρης. Στόχος είναι να βάλουμε, από κάτω, τις άλλες ομάδες. Στόχος είναι το κάθε παιχνίδι και η κάθε προπόνηση", ήταν τα πρώτα λόγια του Σούλη Παπαδόπουλου μετά την αποψινή προπόνηση των κιτρίνων.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως δεν πιστεύει στην τύχη: "Δεν περιμένουμε την τύχη. Μην ψάχνουμε για δικαιολογίες, γιατί έχουν τελειώσει. Υπεύθυνοι είμαστε εγώ και οι παίκτες. Πρέπει να το καταλάβουν τα παιδιά για να μείνουμε στην κατηγορία, όπως έγινε και πέρσι", είπε.

Πρόσθεσε πως "μετρά η διάρκεια" και, όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είπε ότι "η ψυχολογία δεν αρκεί". Όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος "πολλοί λένε πως είμαστε τελειωμένοι. Αφήστε τους να το λένε. Πέρσι κανείς δεν περίμενε να μείνει ο Άρης. Φέτος η ομάδα πάει να πέσει αγωνιστικά και όχι διοικητικά, όπως έγινε με την ΑΕΚ. Αγωνιστικά θα σωθούμε", υποστήριξε.

Για το αν είναι δικαίωση η επιστροφή υπογράμμισε ότι δε νοιώθει δικαιωμένος που επιστρέφει. "Η δικαίωση ήρθε από τον κόσμο το καλοκαίρι. Θα ήμουν τρελός εάν πίστευα ότι δεν θα πάει καλά η ομάδα, γι` αυτό και ήρθα πέρσι. Δικαίωση φέτος θα είναι η σωτηρία και η προσπάθεια των παικτών. Φέτος, θα με θυμούνται ακόμα πιο ωραία", κατέληξε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Απών ο Έλσνερ

Πάντως ο Παπαδόπουλος δεν πρόλαβε να πατήσει στο Κ. Βικελίδης κι έχει ένα, επιπλέον, πρόβλημα: Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Ροκ Έλσνερ να αποχωρεί από τον Άρη, ακολουθώντας τα βήματα των Ίμπε και Ουντότζι επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο Σλοβένος μεσοαμυντικός δεν έδωσε το παρόν στην προπόνηση χωρίς μάλιστα να ειδοποιήσει.

Στον ποδοσφαιριστή οφείλονται χρήματα και όπως φαίνεται αποφάσισε να ενεργοποιήσει τον όρο του συμβολαίου του που του δίνει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος εφόσον έχει μείνει απλήρωτος για κάποιο διάστημα.