Áóôõíïìéêïß öñïõñïýí ôçí ðåñéï÷Þ ãýñù áðü ôï áóôõíïìéêü ôìÞìá Áãßáò ÐáñáóêåõÞò üðïõ áñãÜ ôï âñÜäõ ôçò 27çò  Ïêôùâñßïõ Ýíïðëïé ðõñïâüëçóáí ìå áõôüìáôï üðëï êáé ôñáõìÜôéóáí 5 áóôõíïìéêïýò, ÁèÞíá 28 Ïêôùâñßïõ 2009.

Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω εκδηλώσεων και συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από τις 10 το πρωί σταδιακά θα υπάρξουν παρεμβάσεις, διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας στις οδούς Εγνατία, Αμύνης, Τσιμισκή, Αγίου Δημητρίου, Καρόλου Ντηλ, Βασιλέως Ηρακλείου, Γ΄ Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρηγορίου Λαμπράκη, Κωνσταντίνου Καραμανλή και στις πλατείες Δημοκρατίας και ΧΑΝΘ.

Επίσης, από τις 5 το πρωί της Παρασκευής δε θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων σε δρόμους περιμετρικά της έκθεσης και των πανεπιστημίων. Η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Αγγελάκη θα απαγορεύεται από τις 4 σήμερα το απόγευμα.