giannena_aris_2_1_20131223_01.jpg

Ο Σιδηρόπουλος ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού του ΠΑΣ με τον Άρη. Οι αποφάσεις του αμφισβητήθηκαν (άλλες σωστά κι άλλες όχι) κι επισκίασε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος, αλλά με καθόλου ποιότητα.

 

Ο Άρης φωνάζει για δυο φάσεις: Για το πέναλτι –που είναι εμφανώς χέρι του Παπαδόπουλου στο τείχος- και ότι το γκολ της ισοφάρισης προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ. Σε αυτό, έχουν δίκιο. Δεν υπάρχει φάουλ στο Λίλα για να γίνει η φάση από όπου έγινε το 2-1. Στο πέναλτι, όμως, απόλυτο άδικο.

Τα Γιάννινα φωνάζουν (οι φωνές καλύφθηκαν από τη νίκη) για το γκολ του Άρη. Μιλούν για επιθετικό φάουλ του σκόρερ Μανιά.

Όσον αφορά τις αποβολές, σωστά αποβάλει τον παίκτη των Ιωαννίνων που μετατρέπεται σε μποξέρ, ενώ όσον αφορά τον Τάττο, που τρώει το σπρώξιμο από τον αντίπαλό του και απαντά αμέσως με επίθεση, θα έπρεπε να του δείξει κίτρινη, αφού… δεν προλαβαίνει να χτυπήσει.

Δεν τιμώρησε, όμως, με κίτρινη, τον παίκτη του Άρη που κάνει το φάουλ, από όπου ξεκινάει η σύρραξη, ούτε παίκτες των Ιωαννίνων που… μπαίνουν στις κοκορομαχίες. Δεν αποβάλει ούτε τον Ηρακλή, λίγο αργότερα, όταν ο παίκτης του Άρη τον… πηγαίνει καροτσάκι για την απόφασή του. Ο Σιδηρόπουλος του δείχνει μόνον την κίτρινη. Όταν, όμως, έχεις αμφισβητηθεί στο πέναλτι, πώς να δώσεις αυτό που είναι οφθαλμοφανές…

Λάθος και η αποβολή του Μπιμπισίδη. Είναι σαφές ότι ο παίκτης του Άρη έχει μπει στη φάση για να χωρίσει αυτούς που συμπλέκονται.

Το παιχνίδι ήταν κακό, αλλά, τουλάχιστον, είχε πάθος. Μάλιστα, αυτοί που έδειξαν περισσότερη θέληση ήταν οι παίκτες του Άρη, όμως δεν τα κατάφεραν. Πώς να παίξεις, όμως, ποδόσφαιρο στο παγοδρόμιο των Ιωαννίνων…

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Ζωσιμάδων

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Κουλά (Ξάνθης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΤΣΙΩΛΗΣ): Βελλίδης, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Στρούνα (46' Μιχαήλ), Λίλα, Τσουκαλάς, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης (78' Μπέριος), Ίλιτς (92' Κρητικός)

ΑΡΗΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Διούδης, Καραγκούνης (86' Σταυρόπουλος), Ηρακλής, Κύργιας, Μαργαρίτης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος (80' Καραγιάννης), Τάτος, Τσουμάνης (91' Αγγελούδης), Μανιάς, Αγάνθο

Γκολ:  51' Ντε Βινσέντι (πεν), Λίλα 73' / 56' Μανιάς

Κίτρινες κάρτες: 23' Ντε Βινσέντ / 45' Αγάνθο, 50' Ηρακλής, 53' Μανιάς

Κόκκινες κάρτες: 44' Ντάσιος, / 44' Τάτος