eyath1.jpg

Tη δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών της στα 150 σουπερμάρκετ της «ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.» στο νομό Θεσσαλονίκης και στους όμορους νομούς Χαλκιδικής, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας και Κιλκίς, αλλά και μέσω της Ιστοσελίδας της, στο Ίντερνετ, χωρίς επιπλέον χρέωση, παρέχει πλέον η ΕΥΑΘ Α.Ε. στους καταναλωτές της.

 

Για να πληρώσει κάποιος το λογαριασμό του μέσω Ίντερνετ, αρκεί να διαθέτει πιστωτική κάρτα. Την πρώτη φορά που θα μπει στην ιστοσελίδα www.eyath.gr, θα πρέπει να ακολουθήσει μια διαδικασία για να εισάγει τα στοιχεία του. Από εκεί κι ύστερα, θα χρησιμοποιεί μόνον το όνομα λογαριασμού και το password.

Όσον αφορά τα συμβεβλημένα σουπερμάρκετ, που θα φέρουν και ειδική σήμανση, οι πελάτες της ΕΥΑΘ Α.Ε. μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων της Μασούτης Α.Ε. λαμβάνοντας απόδειξη εξόφλησης. Η τελευταία αφορά και σε ληξιπρόθεσµους λογαριασμούς, μέχρι κι ένα µήνα µετά την ηµεροµηνία λήξης πληρωµής και µόνο για το ποσό που αναγράφεται στο έντυπο.

Αν, πάλι, επιθυμείτε να πληρώνεται το λογαριασμό σας στα “παλιά” σημεία, σας τα υπενθυμίζουμε:

- σε 50 και πλέον καταστήματα και γραφεία των ΕΛΤΑ στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης, καθώς και σε κάθε κατάστημα ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα,
- σε εξουσιοδοτημένους πράκτορες ΟΠΑΠ - μέλη του Συνεταιρισμού Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης με το διακριτικό σήμα του ΣΕΠΠΠ,
- στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο,
- με πάγια εντολή εξόφλησης λογαριασμών σε όλες τις τράπεζες ή στα γκισέ των τραπεζών με εντολή χρέωσης λογαριασμού.