polytexneio-2010-thessalonikix.jpg

Από σήμερα στις 4 το απόγευμα, λόγω των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο, δε θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων καθ’ όλο το μήκος της οδού Αγγελάκη.

Επίσης, από τις 5 αύριο το πρωί ως τη λήξη των σχετικών εκδηλώσεων, θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στην Εγνατία (από Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι Βενιζέλου), Εθν.Αμύνης (από Εγνατία μέχρι πλατεία Λ.Πύργου), Αγ.Δημητρίου (από Εθν.Αμύνης μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου και από Προξένων μέχρι Φ.Δραγούμη), Γ΄ Σεπτεμβρίου (από οδό Αγ. Δημητρίου μέχρι Γ. Λαμπράκη), Αρμενοπούλου (από Μελενίκου μέχρι Εθν. Αμύνης), Βασ.Ηρακλείου (από πλατεία Αριστοτέλους μέχρι Κ. Ντήλ), Καρόλου Ντήλ (από Τσιμισκή μέχρι Βασιλέως Ηρακλείου), Γρ. Λαμπράκη (από Εγνατία μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου), Κωνσταντίνου Καραμανλή (από Γ. Σεπτεμβρίου μέχρι Καυτατζόγλου) καθώς και όπου αλλού απαιτηθεί.

Από τις 2.30 μ.μ. αύριο, σταδιακά και ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων, το κέντρο της πόλης θα αποκλειστεί και δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές και στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.