paok_proponisi_20131123_01.jpg

Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής (24/11) με τον Άρη στην Τούμπα, με τον Σωτήρη Νίνη να μην είναι στην αποστολή.

Οι «ασπρόμαυροι» γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Χουμπ Στέφενς, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής και τελειώματα φάσεων, με τους Βίτορ και Κωνσταντινίδη να μην μετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα και αποκλείστηκαν από την αποστολή, όπως και ο Χακόμπο που αναμένεται να τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά του, αλλά και ο Σωτήρης Νίνης, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Εκτός και ο Γκαρσία.

Αναφορικά με την τιμωρία του Χακόμπο, ο Χουμπ Γιάκομπς δήλωσε: «Ναι, έγινε ένα συμβάν χτες στην προπόνηση και – πιστέψτε με – η υπομονή είναι πάντα καλός σύμβουλος, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που η αντίδρασή του ήταν υπερβολική και δεν μπορέσαμε να το δεχτούμε. Αυτός ήταν ο λόγος που τον τιμωρήσαμε μέχρι τη Δευτέρα κι ελπίζω να το σκεφτεί και να μάθει από αυτό».

Συγκεκριμένα, η αποστολή του «Δικέφαλου» αποτελείται από τους: Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσικά, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλη, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Λόρενς, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Νέτσιντ.