Δεν τον αφήνουν να... ησυχάσει τα οικονομικά προβλήματα του μπασκετικού ΠΑΟΚ, τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Το απόγευμα, στην προπόνηση, όταν τον πλησίασαν οι δημοσιογράφοι, άφησε κατά μέρος τα αγωνιστικά κι ασχολήθηκε με τα οικονομικά.


Ο Μπάνε ρωτήθηκε για τις οφειλές του ΠΑΟΚ και είπε πως προχωρούν, δίνοντας το παράδειγμα των συζητήσεων που έγιναν, χθες, με τον Λάζαρο Αγαδάκο. Πρόσθεσε ότι δεν είναι μόνον οι οφειλές, αλλά και τα χρέη και πως όλα πρέπει να τηρούνται απόλυτα και να προχωρούν σύμφωνα με τους νόμους.

Στις υποχρεώσεις της ΚΑΕ είναι και η πληρωμή της δόσης προς την εφορία την Παρασκευή.

Το παράπονο, πάντως, του Πρέλεβιτς είναι ότι, ενώ η ομάδα μπάσκετ πάει καλά και εντός και εκτός, δεν στηρίζεται όσο θα έπρεπε στα παιχνίδια με αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικής. Ανέφερε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση τόσο όσον αφορά τα έσοδα αλλά και τα έξοδα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ήθελε να ισοσκελίσει τον ισολογισμό τουλάχιστον για κάποια από τα έξοδα της ομάδας.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Σούλης Μαρκόπουλος έκανε... ιδιαίτερα μαθήματα στον Γκόραν Βουτσίτσεβιτς. Του ανέλυε κινήσεις με την μπάλα λίγο πριν ξεκινήσουν οι ασκήσεις της ομάδας.