nokia_lumia_01.jpg

Αυτό δε θα είναι κινητό, θα είναι… φωτογραφική μηχανή! Η Nokia προετοιμάζεται για να κυκλοφορήσει το δεύτερο Windows Phone της από αλουμίνιο, το Nokia Lumia 929 με κάμερα… γίγας!

 

To Nokia Lumia 929 έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει το μοντέλο Lumia 928. Ήδη διέρρευσε βίντεο με το νέο κινητό της Nokia στο οποίο φαίνεται ότι η συσκευή έχει μαύρο χρώμα και οθόνη 5 ιντσών. Διαρροή που, δεν αποκλείεται, να προήλθε από την ίδια την εταιρία, για να προετοιμάσει τους χρήστες κινητών.

Μέσα στην οθόνη υποστηρίζονται τρεις στήλες επιλογών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το νέο κινητό θα κυκλοφορήσει και σε άλλα χρώματα.

Το κινητό διαθέτει φωτογραφική μηχανή PureView 20 megapixels! Είναι, άλλωστε, γνωστός ο… έρωτας της εταιρίας προς τη φωτογραφία. Ήταν η εταιρία που συνεργάστηκε με την εταιρία κατασκευής φωτογραφικών φακών Carl Zeiss, για τη σειρά κινητών Ν, με αποτελέσματα πραγματικά εκπληκτικά, που άφησαν πίσω τον κύριο ανταγωνιστή Sony Ericsson.

Η Nokia, όμως, επιμένει στα Windows, κάτι που, ως τώρα, δεν της έχει δώσει ισχυρό πάτημα στον ανταγωνισμό με τα λειτουργικά Android και IOS. 

Όπως φημολογείται το κινητό συνεχίζει να τίθεται σε ελέγχους από την εταιρεία η οποία σκοπεύει να το κυκλοφορήσει στην αγορά σύντομα.