venizelos_ko_pasok_20131024_01.jpg

Να ξεφύγει έψαχνε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Και τη διέξοδο του την έδειξε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστας…

 

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν θα παραστεί, σύμφωνα με πηγές της Χαρ. Τρικούπη, στην αυριανή παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Αποδοκιμάζει, με αυτόν τον τρόπο, τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστα, ο οποίος, παρά την υπόδειξη του κυβερνητικού εκπροσώπου, που χαρακτήρισε «γκάφα» τις δηλώσεις του, δεν προέβη σε διορθωτική δήλωση, που να ικανοποιεί το ΠΑΣΟΚ.

Τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα εκπροσωπήσει στην παρέλαση το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Αντώνης Σαουλίδης, αλλά και αυτός θα αποχωρήσει σε περίπτωση που προσέλθει για να παραστεί εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Να θυμίσουμε ότι η κόντρα για την παρέλαση είχε αρχίσει πολύ πριν ο περιφερειάρχης καλέσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, επικαλούμενος την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, από την στιγμή που ο υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλος, είχε ανακοινώσει την επάνοδο των αρμάτων μάχης στη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση, την απομάκρυνση των οποίων είχε αποφασίσει ο Ευάγ. Βενιζέλος.