tzitzikostas_karaoglou_01.jpg

Άλλη μία ανακοίνωση έρχεται να προστεθεί στο σίριαλ που άνοιξε με το θέμα της κλήσης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, από την ΠΚΜ, στην αυριανή στρατιωτική παρέλαση. Την εξέδωσε ο Απ. Τζιτζικώστας.

 

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αναγνωρίζει, με την ανακοίνωση αυτή, το λάθος του, σχετικά με την αναφορά στο ΠΑΣΟΚ.

«Σε σχέση με το θέμα που δημιουργήθηκε με το ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζω ότι το παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν ατυχές και λανθασμένο. Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι μπορεί να γίνει παραλληλισμός του δημοκρατικού αυτού κόμματος με τη Χρυσή Αυγή. Λυπάμαι για το ζήτημα που δημιουργήθηκε. Στην αυριανή παρέλαση έχουμε όλοι χρέος να παρευρεθούμε για να τιμήσουμε τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα μας και να γιορτάσουμε ενωμένοι τη νίκη κατά του φασισμού και του ναζισμού», τονίζει.

Την ίδια στιγμή τα κοινωνικά δίκτυα έχουν πάρει φωτιά. Κυριακάτικα, δημοσιογράφοι με ονοματεπώνυμο ή με ψευδώνυμο, βρέθηκαν μπροστά στα πληκτρολόγια και πυροβολούν κατά βούληση τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Από όλες τις δηλώσεις, όμως, αυτή που αξίζει να αναφερθεί είναι του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου: «Εμείς ως Υπουργείο Εσωτερικών ζητήσαμε από τις Περιφέρειες να εφαρμόσουν το νόμο, ο οποίος ορίζει ότι πρέπει να κληθούν οι βουλευτές όλων των κομμάτων, όμως θα έπρεπε οι Περιφερειάρχες να μην καλέσουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής...», δήλωσε ως νέος Πόντιος Πιλάτος.