18f1xr4stili

Ενώ η καθημερινότητά μας είναι γκρίζα και μουντή και η θερμοκρασία έχει τα σκαμπανεβάσματά της η ομάδα Sfina θα δώσει μια διαφορετική εικόνα στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά με την «2η Μέρα με τα Χρώματα» που θα πραγματοποιήσει σήμερα.

Εκεί από τις 2 μετά το μεσημέρι θα συγκεντρωθούν παλιοί αλλά και νέοι φίλοι της ομάδας και θα κάνουν έναν χρωματοπόλεμο. Τι χρειάζεται να έχουν μαζί τους; Καλή διάθεση και λευκά ρούχα!

Επίσης κατά την διάρκεια της ημέρας, η Sfina θα επιχειρήσει να στήσει ένα 360 bullet time, οπότε όσοι έχουν DSLR φωτογραφική μηχανή μαζί με ευρυγώνιο καλούνται να την φέρουν μαζί τους. Δεν θα λείπουν η μουσική και οι εκπλήξεις.

Η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε μια τέτοια εκδήλωση ήταν πέρυσι. Η ανταπόκριση υπήρξε θερμή. Έτσι φέτος η γιορτή θα επαναληφθεί.

Η «Μέρα με τα χρώματα» έχει ρίζες στην Ινδία. Πρόκειται για μια εθνική γιορτή των Ινδών που λέγεται Holi. Και στόχος της είναι να εξοστρακίσει το κακό από τη ζωή, έστω και για μια μέρα. Η γιορτή είναι μια συμβολική νίκη του καλού επί του κακού.

Τα χρώματα θα τα προμηθευτείτε από το χώρο όπου θα γίνει η εκδήλωση. Το κάθε σακουλάκι κοστίζει 2 ευρώ.

Και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «Τα χρώματα είναι απολύτως φιλικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και συνοδεύονται με δύο πιστοποιητικά ISO».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.