Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έκανε την πρώτη προπόνηση με τους παίκτες του Άρη χθες το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Αυτήν την ώρα βρίσκεται πάλι εκεί και δηλώνει αποφασισμένος να ηγηθεί της αγωνιστικής αντεπίθεσης των κιτρίνων. 


Το νέο προπονητή και τον άμεσο συνεργάτη του στο τεχνικό επιτελείο, Ζόραν Λόντσαρ, παρουσίασε, χθες, στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος τους καλωσόρισε στην ομάδα και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία:

«Κύριοι, από σήμερα ξεκινάει η αγωνιστική αντεπίθεση του Αρη. Η διοίκηση, αλλά και οι κ. Μιλίνκοβιτς, Λόντσαρ, πιστεύουμε στις δυνατότητές σας. Κάντε την αυτοκριτική σας και αποδείξτε μέσα στο γήπεδο ότι δικαίως όλοι εμείς σας εμπιστευόμαστε. Είμαστε μια οικογένεια», είπε ο πρόεδρος.

Από την πλευρά του ο 45χρονος Σέρβος τεχνικός, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε την διοίκηση και ευχήθηκε με την σειρά του να υπάρχει μια καλή συνεργασία, μιλώντας προς τους παίκτες, υπογράμμισε:

«Ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια. Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια. Θέλω να βλέπω το πάθος στα μάτια σας και να έχετε αποφασιστικότητα. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει μόνο η νίκη».