ert3_01[3].jpg

Εκνευρισμός επικράτησε, νωρίτερα, έξω από το κτίριο διοίκησης της ΕΤ3, στην οδό Αγγελάκη της Θεσσαλονίκης, καθώς, εντός, βρίσκεται ο υπεύθυνος του τομέα Οικονομικών Υπηρεσιών της

Δημόσιας Τηλεόρασης, Χρήστος Κουπελίδης, για την υπογραφή των συμβάσεων των εργαζόμενων που προκρίθηκαν για τον ενδιάμεσο φορέα.

Εργαζόμενοι της ΕΤ3 που έχουν απολυθεί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης και Δέσποινα Χαραλαμπίδου που βρίσκονται έξω από τις εγκαταστάσεις, ζήτησαν να εισέλθουν στο κτίριο, για να ζητήσουν εξηγήσεις, όμως δεν τους επετράπη κάτι τέτοιο.

Όπως κατήγγειλε στη Ραδιοεφημερίδα του Fm100 και στο δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης, «υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι, που είχαν αναλάβει τη φύλαξη της εισόδου, απαγόρευσαν την είσοδο σε συνδικαλιστές και δυο μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, με ευθύνη του προέδρου της επιτροπής, υπεύθυνου του τομέα Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Χρήστου Κουπελίδη».

Ο κ. Αμανατίδης δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για το θέμα και θα ζητήσει ευθύνες από τον υπουργό Οικονομικών «αν είχε γνώση του γεγονότος». Διέψευσε τα περί έντασης, λέγοντας ότι «φυγάδευαν, χωρίς λόγο, από την πίσω πόρτα, τους εργαζόμενους».