Απειλή για την πατρίδα χαρακτήρισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος το κλείσιμο των αμυντικών βιομηχανιών, μετά από συνάντηση που είχε στη Θεσσαλονίκη με αντιπροσωπεία των εργαζομένων της ΕΛΒΟ. 


«Δεν θα κλείσει η κυβέρνηση την ΕΛΒΟ, δεν θα κλείσει τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, δεν θα ξεπουλήσει την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία. Να το πάρουνε χαμπάρι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ακόμη ότι «εάν νομίζει η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου ότι θα εκτελέσει την εντολή της τρόικας, θα παραδώσει την Ελλάδα, κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Υπάρχει και ο ελληνικός λαός».

Ερωτηθείς σχετικά με την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ, ο κ. Καμμένος απάντησε ότι «ο Πρωθυπουργός λέει στους Ελληνες πολίτες να σταματήσουν να ζουν το 2013 και να ξεπαγώσουν το 2021».

«Το success story υπάρχει μόνο στο Μέγαρο Μαξίμου και στους φίλους του επιχειρηματίες», πρόσθεσε.

"Ομιλία πρωθυπουργού από άλλη χώρα..."

«Η ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ πράγματι ήταν η ομιλία ενός άλλου πρωθυπουργού σε μία άλλη χώρα. Έδωσε «ελπίδα» στους Έλληνες οι οποίοι θα πρέπει να επιβιώσουν χωρίς πόρους μέχρι το 2021, χωρίς δουλειά, εκτελώντας εντολές της τρόικας». Αυτό  δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος από το πρωί βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα μείνει μέχρι την Πέμπτη στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης.

Ο κ. Καμμένος συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα, με εργαζόμενους στην ΕΛΒΟ, με υπαλλήλους των δικαστηρίων και με κατοίκους της Ιερισσού που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού από τη βόρεια Χαλκιδική. Στις 8 το βράδυ θα μιλήσει σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς» ενώ αύριο στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο.