Συναυλίες το βράδυ, θεατρικά δρώμενα για λιλιπούτειους θεατρόφιλους το μεσημέρι και καρό σημαία για το Ράλι ΔΕΘ περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της 78ης ΔΕΘ. Αναλυτικά:

Οι Κώστας Μαρτάκης, Demy(φωτογραφία), Μηδενιστής και Panik Stars, παίρνουν, σήμερα, τη σκυτάλη στο MAD North Stage Festival στο πλαίσιο της 78ης ΔΕΘ.

Πιο νωρίς, το μεσημέρι, θα δοθεί η μουσική παιδική παράσταση «Λάχανα και Χάχανα», μια ευγενική χορηγία του Θεάτρου Αυλαία και του www.ThessalonikiArtsAndCulture.gr, στον κήπο του κτιρίου διοίκησης. Στη 1 μ.μ., στον ίδιο χώρο παιδιά ηλικίας από 3 έως 7 ετών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν «Το Πέταγμα του Ίωνα», επίσης απο το Θέατρο Σοφούλη και το www.ThessalonikiArtsAndCulture.gr.

Από το πρωί στη Νότια Πύλη της ΧΑΝΘ πραγματοποιείται ο τεχνικός έλεγχος για το 46ο ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ και στις 2 μ.μ. θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα από την Πλατεία Αριστοτέλους, με τον τερματισμό να έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή στις 5 το απόγευμα, στη Νότια Πύλη της ΧΑΝΘ.

Το απόγευμα στο περίπτερο 14 όπου φιλοξενείται η κοινότητα των προγραμματιστών της Google (Google Developers Group) θα γίνει live streaming με τα γραφεία της Google στη Silicon Valley. Παράλληλα σήμερα θα γίνονται εξειδικευμένες παρουσιάσεις που αφορούν προϊόντα και υπηρεσίες της Google.

Στο Music Band Festival παρουσιάζονται στις 19:30 οι «Think a Name» και «Kazoo», ενώ και οι ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένοι «ξαναχτυπούν» στις 20:00.