x-default

Το γκολ του Βούκιτς αποζημίωσε όσους βρέθηκαν, σήμερα το απόγευμα στην Τούμπα. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να… ίδρωσε για τη νίκη, όμως η κίνηση του Σέρβου ήταν όλα τα λεφτά.

 

Πολλοί μιλούσαν για… γκολ αλά Μπάγιεβιτς. Ο Βούκιτς πέρασε τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο, την έστρωσε με το στήθος κι έπιασε ένα βολέ που το… χάζευε κι ο τερματοφύλακας του Πλατανιά. Έβαλε υποψηφιότητα για το καλύτερο γκολ της σεζόν.

Κατά τα λοιπά, το παιχνίδι δεν ήταν καλό για τους γηπεδούχους. Δεν έκαναν ούτε ευκαιρία στο πρώτο μέρος, αντίθετα από τους Κρητικούς, που έχασαν καλές ευκαιρίες, αφού δεν είχαν τα σωστά τελειώματα.

Στο β μέρος η είσοδος του Βούκιτς βελτίωσε τα πράγματα για το Δικέφαλο, αλλά ο Πλατανιάς είχε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Ναζλίδης, από απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Χακόμπο.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και δυο πράγματα που πρέπει να προσεχθούν πέρασαν σε δεύτερη μοίρα: Το πρώτο, ότι ο Δικέφαλος δυσκολεύεται να σπάσει τις άμυνες. Το δεύτερο ότι δεν τον παίζει 50-50 η διαιτησία. Θα μου πείτε, τι έγινε και δεν το έδωσε ο Στυλιάρας; Πέναλτι; Όχι, φυσικά. Ο διαιτητής από την Αιτωλοακαρνανία δεν έδινε τα “σπόρια” που ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ. Ο Φαΐσκα, για παράδειγμα, έπαιζε μόνον με τα χέρια τον Αθανασιάδη, αλλά κίτρινη δεν είδε. Κι από τα δέκα φάουλ που έκανε, σφυρίζονταν τα δύο.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητές: Στυλιάρας (Αιτωλ/νίας), Κωστάρας (Αιτωλ/νίας), Ζυγούρης (Αιτωλ/νίας)

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Λίνο (77' Σκόνδρας), Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης (73' Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης (46' Βούκιτς)

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Φαίσκα, Φερνάντες, Ράφαελ, Τέτε (75' Στόλερ), Αγκιλέρα, Μόραλ (64' Πόποβιτς), Γουνδουλάκης (64' Μπέλιτς), Τόρες, Ναζλίδης

Γκολ: Βούκιτς (58', ΠΑΟΚ)

Κίτρινες κάρτες: Βούκιτς 58', Λάζαρ 72', Βίτορ 90+, Τόρες 63', Ζουμπουλάκης 72'