Τη δική του άποψη, για το θέμα με τις μολότοφ που βρέθηκαν στο ΑΠΘ, εκφράζει, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, o καθηγητής Ορέστης Καλογήρου.

 

Η ανάρτηση είναι, ουσιαστικά, μια καταγγελία, αφού σύμφωνα με τον κ. Καλογήρου, στο χώρο «λειτουργεί στέκι αναρχικών» εδώ και 25 χρόνια!

Διαβάστε την ανάρτηση του καθηγητή:

«Πριν από λίγο δημοσιογράφος με ενημέρωσε ότι στη σχολή μου στο ΑΠΘ βρέθηκαν είκοσι μολότοφ σε χώρο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το "στέκι των αναρχικών". Πρόκειται για μια μεγάλη αίθουσα που είναι σε "κατάληψη" από αγνώστους εδώ και 25 χρόνια. Όταν ο συνάδελφος Loukas Vlahos ζήτησε μέσω εφημερίδας την απομάκρυνσή του, ο κοσμήτορας της σχολής κ. Παυλίδης έστειλε σε όλους τους καθηγητές της σχολής μια επιστολή που κατακεραύνωνε τον κ. Βλάχο για ανάρμοστη συμπεριφορά. Λίγο καιρό αργότερα σε ειδική συνεδρίαση του Τμήματος όταν με τον κ. Βλάχο ζήτησα εκ νέου την απομάκρυνσή του δέχτηκα φραστική επίθεση από τον Αναπλ. Πρόεδρο κ. Χρυσάφη, ότι δεν έχω δικαίωμα να παριστάνω τον κριτή των πάντων. Στις εκλογές για Πρόεδρο του Τμήματος που ακολούθησαν κατηγορήθηκα ως ακραίος που προκαλεί τους φοιτητές (sic) από υποστηρικτές του ανθυποψηφίου μου του κ. Χρυσάφη. Το Τμήμα εξέλεξε Πρόεδρο τον κ. Χρυσάφη με δύο ψήφους διαφορά, αλλά με μόλις το 30% των Καθηγητών του Τμήματος. Το Τμήμα στην ουσία ψήφισε την παραμονή του "στεκιού των αναρχικών" για άλλα 25 χρόνια...»

Διαβάστε ακόμη:

ΦΩΤΟ Βρήκαν 20 μολότοφ στο ΑΠΘ