Με αμερικανική αστυνομική ταινία του Χόλιγουντ μοιάζει η υπόθεση που ερευνά η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης: Μια 27χρονη έβαλε εκτελεστές να πυροβολήσουν τον εν διαστάσει άνδρα της!


Οι αστυνομικοί ερευνούν για να διαπιστώσουν ποιος είναι ο λόγος που το χωρισμένο ζευγάρι δεν κατάφερε να τα βρει και η 27χρονη έφθασε στο σημείο να προσλάβει εκτελεστές! Έχουν στα χέρια τους την νεαρή γυναίκα, αλλά και τους δυο άνδρες, ηλικίας 23 και 24 χρόνων, που ανέλαβαν το «συμβόλαιο»... Έχουν, ήδη, σχηματίσει δικογραφία σε βάρος τους, για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το απόγευμα οι δύο άνδρες συλληφθέντες ενώ επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 27χρονης γυναίκας, εντόπισαν το 34χρονο θύμα να κινείται με δίκυκλη μοτοσικλέτα. Αρχικά τον ακολούθησαν και, μόλις βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία, τον πυροβόλησαν σε δρόμο των Μετεώρων της Θεσσαλονικης!

Οι δράστες τον παράτησαν, σοβαρά τραυματισμένο και τράπηκαν σε φυγή. Περίοικοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο και ο 34χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.