«Τα ΄χω καταγράψει όλα σε βίντεο»! Αυτή και μόνον η φράση της εντυπωσιακής 34χρονης ήταν αρκετή. Ο 66χρονος επιχειρηματίας, στο άκουσμά της και μόνον, φαινόταν πως θα άνοιγε πορτοφόλια και... τραπεζικούς λογαριασμούς στα πόδια της! 


Βλέπετε, ο 66χρονος ήταν παντρεμένος. Και δεν ήθελε, τώρα στα... γεράματα, να διαλύσει το σπίτι του για τα μάτια της νεαρής...

Ήταν Ιούνιος όταν την γνώρισε. Τη φλέρταρε κι εκείνη του ανταποκρίθηκε. Σκέφθηκε πως... «δεν έγινε και τίποτα» κι αποφάσισε να ενδώσει. Εξάλλου, η 34χρονη ήταν... κορμί θανατηφόρο!

Ό,τι έγινε, έγινε «στο χώρο της». Κι από τότε, άρχισε το μαρτύριο του ηλικιωμένου κυρίου... Η γοητευτική τριαντάρα είχε, βλέπετε, το σκοπό της. Αφού έμαθε ότι ο 66χρονος ήταν παντρεμένος και, παρά την οικονομική κρίση «είχε τον τρόπο του», αποφάσισε να του... μασήσει μερικά χιλιάρικα.

Αρχικά ζήτησε χρήματα με ευγενικό τρόπο. Όταν κατάλαβε, όμως, ότι έτσι δε θα έπαιρνε τίποτα, έπαιξε το χαρτί του... βίντεο. Είπε στον ηλικιωμένο εραστή πως είχε καταγράψει την ερωτική τους συνεύρεση στο κινητό της τηλέφωνο και το βίντεο θα πήγαινε... σούμπιτο στα χέρια της γυναίκας του!

Το οικονομικό αλισβερίσι κράτησε ως χθες. Δεν έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες για το πόσα χρήματα ζήτησε αρχικά η 34χρονη, όμως οι πληροφορίες τη θέλουν να έπεσε αρκετά από τις αρχικές της απαιτήσεις. Μόνον που ο 66χρονος δε δίστασε καθόλου. Είχε επισκεφθεί, ήδη, την αστυνομία, είχε καταγγείλει το γεγονός και η γοητευτική τριαντάρα είχε τεθεί υπό παρακολούθηση.

Χθες, συνελήφθη με τα προσημειωμένα χρήματα στα χέρια. Η υπόθεση πήρε το δρόμο για τη δικαιοσύνη. Ο 66χρονος, το δρόμο για το σπίτι του και τη γυναίκα του.

Παθήματα. Μαθήματα;