paralia_anamena_fota_mera_20130811_01Κάτοικοι της περιοχής Λευκού Πύργου το έχουν επισημάνει, τις τελευταίες ημέρες (αλλά και… νύχτες): Τα φώτα στους φανοστάτες της παραλίας, στο ύψος του Λευκού Πύργου, ανάβουν τη μέρα και… σβήνουν με τη δύση του ήλιου.

 

Το θέμα δεν διορθώθηκε και, μάλιστα, ο πρώην αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού, Ν. Ταχιάος, με ανάρτησή του στο Facebook, το επισημαίνει για άλλη μία μέρα. Παραθέτει, μάλιστα και φωτογραφία, τραβηγμένη ακριβώς το μεσημέρι –για του λόγου (του) το αληθές:

“Με κίνδυνο να θεωρηθεί ότι πάσχω από ψυχαναγκαστική διαταραχή, επανέρχομαι με τη φωτογραφία αυτή που είναι τραβηγμένη στις 12 το μεσημέρι. Στην προκυμαία μπροστά στο Λευκό Πύργο κάποια φώτα είναι ακόμη αναμμένα, με πιθανότερο ενδεχόμενο να τροφοδοτείται όλη η γραμμή και οι υπόλοιποι λαμπτήρες να είναι καμμένοι. Αυτή η ιστορία "τραβάει" μήνες. Για πολλές ώρες ή και ολόκληρες νύχτες, η πιο κεντρική γωνία της Θεσσαλονίκης είναι θεοσκότεινη και μάλιστα μετά το κλείσιμο της Pizza Hut, δεδομένου ότι στην άλλη πλευρά της Λ. Νίκης δεν υπάρχει δημοτικός φωτισμός το πρόβλημα είναι εντονότατο. Την ημέρα, πολλές φορές, τα φώτα καίνε αδικαιολόγητα.
Το γράφω και το ξαναγράφω στα social media. Ε, δεν μπορεί να το βλέπω μόνο εγώ. Όλη η Θεσσαλονίκη περνάει από εδώ, καθημερινά. Δεν μπορεί κάποιοι δημοτικοί παράγοντες να μην το έχουν δει.
Και μην μου πείτε ότι δεν είναι δουλειά των δημοτικών αρχόντων να ασχολούνται με αυτά. Είναι και παραείναι. Σε όλον τον κόσμο. Γι' αυτό υπάρχουν οι δήμαρχοι. Αλλιώς, όλα θα ήταν στα χέρια μίας απρόσωπης κεντρικής γραφειοκρατίας”, αναφέρει (κι εμείς αντιγράφουμε).