Ενώπιον μιας επιπλέον επιβάρυνσής τους βρίσκονται οι δημότες Πυλαίας Χορτιάτη, όπως καταγγέλλει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο, Ν. Νυφούδης: Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πυλαίας-Χορτιάτη αποφάσισε τη μεταφορά των μετρητών νερού σε συγκεκριμένο σημείο με κόστος, που επιβαρύνει τους δημότες.

 

«Τους δύσκολους αυτούς καιρούς, όπου το εισόδημα των Ελλήνων έχει συρρικνωθεί και η ανεργία καλπάζει είναι αδιανόητο οι ασκούντες διοίκηση, ενώ δηλώνουν πως βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών, να τους επιβαρύνουν με πρόσθετα έξοδα και χαράτσια» δήλωσε για το θέμα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέο Πρόσωπο για το δήμο Πυλαίας Χορτιάτη» Νίκος Νυφούδης.

Συμπλήρωσε ότι «Από τη στάση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του δήμου μας καταλαβαίνουμε πως και μια αύξηση των τιμολογίων του νερού είναι πιθανή. Έπειτα από την υποτίμηση της καθημερινότητας μας με προβλήματα στην καθαριότητα, τις υποδομές και τις υπηρεσίες του δήμου, έπειτα από τη μονιμοποίηση του «σχολειόσημου» καλούμε το δήμαρχο να πάρει πρωτοβουλία και να μην επιτρέψει νέες και άνευ ουσίας επιβαρύνσεις των συνδημοτών μας».