Το ΚΕ.Π.ΚΑ. - Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών συμμετέχει, σε μια ομάδα 12 εταίρων, από 10 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πρόκειται να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μια δωρεάν εφαρμογή (app), για smartphone, που θα βοηθάει τους καταναλωτές να διαλέξουν, να αγοράσουν και να χρησιμοποιούν ηλεκτρικές συσκευές. 

«Στόχος μας είναι να παρέχουμε, στους καταναλωτές, την καλύτερη δυνατή υπηρεσία. Για το λόγο αυτό, μας ενδιαφέρει πολύ να μάθουμε ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες των καταναλωτών, τόσο όταν αγοράζουν ηλεκτρικές συσκευές όσο και στην καθημερινότητά τους, για να σχεδιάσουμε μια πραγματικά χρήσιμη εφαρμογή (app)», επισημαίνει το ΚΕΠΚΑ και καλεί τους καταναλωτές να συμμετάσχουν στην έρευνα.  

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου κρατάει περίπου 10 λεπτά. Οι συμμετέχοντες θα επιβραβευθούν με δώρα τα οποία θα δοθούν κατόπιν κλήρωσης. Αν είστε τυχερός μπορείτε να κερδίσετε ένα από τα παρακάτω δώρα: 2 tablets (αξίας €500 το καθένα), 5 πακέτα λάμπες LED υψηλής ποιότητας (αξίας €100 το καθένα). 

Για να συμπληρώσετε το σχετικό ερωτηματολόγιο κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την πρωτοβουλία δείτε με κλικ εδώ.

Στην έρευνα μπορούν να συμμετέχουν όλοι.