Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τον ΠΑΟΚ. Τέτοια παιχνίδια, με τον νεοφώτιστο, εκτός έδρας, τα παίρνεις, αν θες να κάνεις κάτι διαφορετικό αυτήν τη χρονιά. Κι ο Δικέφαλος, όχι μόνον το έχασε το παιχνίδι, αλλά λίγο έλειψε να διασυρθεί... Γιατί... έμεινε στη Γερμανία.


Γιατί τι διαφορετικό θα γινόταν αν στο 85' το πέναλτι του Καμαρά κατέληγε στα δίχτυα του Χακόμπο; Ο διεκδικητής του πρωταθλήματος θα είχε χάσει από τον νεοφώτιστο...

Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ευκαιρίες. Έδειξε, στα πρώτα λεπτά, ότι θα έπαιρνε εύκολα το παιχνίδι, αλλά όσο περνούσε η ώρα, ο Δικέφαλος δεν δημιουργούσε. Ο Παναιτωλικός ήταν καλά στημένος στην άμυνα από τον Μάκη Χάβο κι έβγαινε σε γρήγορες αντεπιθέσεις. Έτσι έγινε και το 1-0, στο 27' από τον Μπόγιοβιτς. 

Και σα να μην έφτανε το μαύρο χάλι του ΠΑΟΚ, ήταν τυχερός και ο Παναιτωλικός. Με γκολ λίγο πριν ο διαιτητής στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια (45 Μελισσάς), είχε χτίσει για να πάρει το τρίποντο.

Η μόνη δικαιολογία για τον ΠΑΟΚ είναι ότι οι παίκτες του είχαν το μυαλό στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο επίπεδο, όμως, που θέλει να ανεβεί ο Δικέφαλος, θα πρέπει να καθαρίζει παιχνίδια όπως το αποψινό.

Πάλι καλά που η σφαλιάρα ήρθε νωρίς. Έτσι υπάρχει χρόνος ανασυγκρότησης.

Γήπεδο: Παναιτωλικού
Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (90+ Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (72' Γοδόι), Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Ιωάννου, Μπόγιοβιτς (78' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπελόν
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Κίτσιου, Βίτορ, Λόπεθ, Τζιόλης (68' Γεωργιάδης), Κάτσε, Στοχ, Λούκας, Ολίσε (46' Σαλπιγγίδης), Νέτσιντ (46' Αθανασιάδης)
Κίτρινες κάρτες: Τζούνιορ, Μπόγιοβιτς, Νέτσιντ, Βίτορ, Τζιόλης, Αθανασιάδης, Κίτσιου
Κόκκινες κάρτες: -
Σκόρερ: Μπόγιοβιτς 27', Μελισσάς 45+