Πολ Καλκμπρένερ, Τόσκα (φωτογραφία), Τζος Γουίνκ, Τζούπιτερ Τζαζ, Νίνα Κράβιτς, Τζον Τάλαμποτ, είναι μερικά από τα ονόματα που θα παρελάσουν στο εφετινό Ριγουόρκς, της Θεσσαλονίκης. Το Φεστιβάλ που θα κρατήσει, από τις 20 ως τις 22 Σεπτεμβρίου, το ενδιαφέρον των φίλων της μουσικής και θα είναι ο κράχτης και για κόσμο εκτός Ελλάδας.


Το Reworks αποτελεί σταθερό και αγαπημένο θεσμό στη Θεσσαλονίκη, και στοχεύει όχι μόνο στην εμφάνιση παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνών αλλά και στην ανάδειξη νέων καλλιτεχνών από το εξωτερικό και την Ελλάδα. Παράλληλα προβάλλει σταθερά το ευρύ πεδίο της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής.

Κι εφέτος το Reworks θα προβάλλει πρωτοποριακές μουσικές τάσεις, νέες πολιτιστικές ιδέες μέσα από το αστικό περιβάλλον παρουσιάζοντας καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Tο παιδί- θαύμα Paul Kalkbrenner από το Βερολίνο αγαπητός όσο λίγοι στην χώρα μας, οι πρωτεργάτες της downtempo electronica Richard Dorfmeister με τους Tosca, ο θρύλος της αμερικανικής Techno & House Josh Wink θα φιλoξενηθούν μαζί με μερικά από τα πιο καταξιωμένα ονόματα της χρονιάς όπως τους Αμερικανούς Maceo Plex, Danny Daze και Jupiter Jazz σε μια παρουσίαση της Ellum, την εκλεκτική Nina Kraviz,τους Βρετανούς Εats Everything & Bicep. Για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί επίσης στην Θεσσαλονίκη η δισκογραφική εταιρεία Desolat με την tINI και τον Robert Dietz,  αλλά και ο John Talabot. Παράλληλα  για μια ακόμη χρονιά θα αποτελέσει μια σημαντική πλατφόρμα παρουσίασης νέων και πρωτοπόρων Ελλήνων καλλιτεχνών.