Η Τζένιφερ Άνιστον διαψεύδει μετά βδελυγμίας ότι υπάρχει πρόβλημα στη σχέση της με τον Τζάστιν Θερό.  Παρά το ότι το ρεπορτάζ θέλει τα σχέδια περί γάμου να πηγαίνουν λίγο πίσω, η ίδια δηλώνει πως, απλά, περιμένουν "την κατάλληλη ευκαιρία"...


"Θέλουμε να κάνουμε αυτό το βήμα όταν θα είναι τέλειο να γίνει και δε βιαζόμαστε. Κανείς δε βιάζεται να τελειώσει τη δουλειά του, ή να αρχίσει μια άλλη δουλειά", δήλωσε στο Ασόσιέιτεντ Πρες, κατά τη διάρκεια της προ΄ώθησης της νέας της ταινίας We're the Millers, στη Νέα Υόρκη. Και πρόσθεσε:

¨Και για να ξέρετε, νοιώθουμε, ήδη, παντρεμένοι"!

Η Άνιστον είπε πως τα ρεπορτάζ είναι λάθος, αφού "το μόνο που δεν έχουμε ορίσει για τον γάμο, είναι η ημερομηνία". 

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι έβγαινε επί έναν χρόνο πριν η Άνιστον δεχτεί την πρόταση του Θερό, η οποία έγινε, τελικά, τον περασμένο Αύγουστο. "Δεν ακυρώθηκε κανένας γάμος. Δεν υπήρξαν διαφωνίες για το γάμο. Να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά", δήλωσε η -ελληνικής καταγωγής- σταρ.

Μάλιστα, όπως δήλωσε στο E! News, η αγάπη τους δεν έχει σβήσει ακόμη κι όταν ο Θερό της... έσπασε το πόδι! "Έχει... μεγάλα πόδια και φορά κι αυτές τις μπότες... Με πάτησε στον αστράγαλο και έσπασε! Το ένιωσα", είπε, δείχνοντας πως, ούτε κι αυτό την πείραξε!