kopilasia_01.jpg

Πριν, καλά – καλά συμπληρωθούν τα Σαράντα του άτυχου πρωταθλητή του κανοέ καγιάκ Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, άλλος ένας Έλληνας κωπηλάτης έχασε τη ζωή του από ιδιάζουσα μορφή λευχαιμίας.

 

Νεκρός είναι ο Στρατής Αλεξίδης, ο οποίος «έσβησε» σε ηλικία 26 ετών… Ο νεαρός πρωταθλητής του ΝΑΣ Αίολου Παμφίλων άφησε την τελευταία του πνοή, προχθές, σε νοσοκομείο της Νορβηγίας, εκεί όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα (η μητέρα του έχει Νορβηγική καταγωγή), έπειτα από νοσηλεία 10 ημερών, λόγω μιας ξαφνικής ασθένειας, με καλπάζουσα όμως μορφή. Η μάχη του Μυτιληνιού κωπηλάτη, αλλά και των γιατρών, αποδείχθηκε άνιση...

Σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία εκφράζει τη βαθιά θλίψη της.

Ο Στρατής Αλεξίδης, αθλητής του ΝΑΣ Αίολου Παμφίλων Μυτιλήνης (απ’ όπου και η καταγωγή του) καθώς και του Ομίλου Ερετών, είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας και είχε διακριθεί στους διεθνείς στίβους την περίοδο 2003-2006. Στο ενεργητικό του είχε πολλές πανελλήνιες νίκες με τους συλλόγους που αγωνίστηκε.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΟΦΝΣ και όλη η κωπηλατική οικογένεια απευθύνουν τα θερμά συλληπτήρια τους προς την οικογένεια του άτυχου αθλητή και τους οικείους του.