Συνεχίζεται η επιστροφή των Θεσσαλονικέων που απέδρασαν, για λίγο, από την πόλη, αναζητώντας δροσιά στις κοντινές ακτές. 


Αυτήν την ώρα ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους από Χαλκιδική, Ασπροβάλτα και Κατερίνη.

Στο δρόμο από την Κασσανδρεία, αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζουν τα αυτοκίνητα στην περιοχή του Σάνη, όπου, νωρίτερα, είχε σημειωθεί ένα τροχαίο ατύχημα, μόνον με υλικές ζημιές. Οι οδηγοί κινούνται με χαμηλές ταχύτητες στο τμήμα Καλλιθέας – Ποτείδαιας.

Με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα από τα Γεωπονικά ως τη Θεσσαλονίκη. Ειδικά σε άγιο Παύλο, Τσάνταλη και Λάκκωμα, τα αυτοκίνητα σταματούν σε αρκετά σημεία.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η επιστροφή από τη Σιθωνία. Αυξημένη είναι η κίνηση σε Νικήτη, Μεταμόρφωση και Γερακινή. Στο δρόμο του Πολυγύρου, δεν υπάρχει πρόβλημα ως τη Γαλάτιστα. Αντίθετα, από τη Γαλάτιστα ως τη Θεσσαλονίκη, οι οδηγοί πρέπει να είναι οπλισμένοι με υπομονή.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στον παλιό δρόμο Ασπροβάλτας  - Θεσσαλονίκης. Αυξημένη η κίνηση και στην Εγνατία Οδό με ιδιαίτερο πρόβλημα στα διόδια Προφήτη.

Στο δρόμο από την Κατερίνη ως τη Θεσσαλονίκη δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα. Είναι ανοικτά τα διόδια Αιγινίου, ενώ ουρές σχηματίζονται στα διόδια Νέων Μαλγάρων.