gymni_podilatodromia_2012_01Βγαίνουν από τα ρούχα τους αύριο, στις 7 το απόγευμα, Θεσσαλονικείς. Πραγματοποιούν, για 6η συνεχή χρονιά, την Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία, στο πάρκο της ΧΑΝΘ και στους χώρους του What’s Up Park. …»

«Βγαίνουμε από τα ρούχα μας για να βάλουμε ένα stop στην ‘άσεμνη’ έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση», δήλωσε στη Ραδιοεφημερίδα του Fm100 και στο δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη, η εκπρόσωπος τη Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Παιδιά Εν Δράση», που παίρνει μέρος στην εκδήλωση, Τάνια Χατζηιωάννου.

Όπως είπε, στη συνδιοργάνωση με την ανοικτή γιορτή διεκδίκησης ελεύθερων χώρων «Ευχαριστούμε που Ενοχλείτε 6», είναι καλοδεχούμενοι όλοι, ακόμη κι αυτοί που δεν θα βγάλουν τα ρούχα τους.

Σύμφωνα με τους οργανωτές, από τις 3 μ.μ., καλλιτέχνες θα στολίζουν με μπόντι πέιντινγκ τα γυμνά σώματα. Στις 7 θα αρχίσει η ποδηλατοδρομία, που θα καταλήξει και πάλι στο What’s Up Park, όπου θα αρχίσει ένα πάρτι, με την Ομάδα Κρουστών Κρούση, την Ντι Τζέι Μις Ντάιναμάιτ, τους Χόλι Ράμπιντ Εντ Σλάμιν Ντάνι Έι και τους Τζι Τζι και τον Γυμνό Ποδηλάτη.