Διακινούσαν ναρκωτικά μέσα από τις φυλακές! Παρά το ότι τα 13 μέλη του τεράστιου κυκλώματος (έχουν εντοπισθεί... 60) βρίσκονταν πίσω από τα κάγκελα, ρύθμιζαν τις δουλειές τους χωρίς πρόβλημα! ...»


Ακόμη και οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην εξάρθρωση του κυκλώματος, το οποίο έφερνε ηρωίνη από την Αλβανία, την Τουρκία και τη Βουλγαρία, έμειναν με ανοικτό το στόμα, όταν διαπίστωσαν το μέγεθός του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο δρούσε! Συμμετείχαν 50 Έλληνες, πέντε Αλβανοί, τέσσερις Βούλγαροι κι ένας Ούγγρος -εκτός φυλακών- κι άλλοι 13, Έλληνες και ξένοι, που ήταν... κρατούμενοι των φυλακών Τρικάλων, Διαβατών και Κοζάνης!

Η επιχείρηση της αστυνομίας εκτάθηκε σε Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Καστοριά και Κατερίνη. Συνελήφθησαν 25 -οι 23 θεωρούνται μέλη της οργάνωσης- και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κύκλωμα διακίνησε, από τον περασμένο Νοέμβριο ως σήμερα, πάνω από 18 κιλά ηρωίνης, η αξία της οποίας ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ (στη χονδρική).