paok_giannina_0_1_20130519_01Χρειάστηκε 45 λεπτά ο ΠΑΟΚ για να ξεπεράσει το σοκ του 1-0 με ένα πέναλτι που μόνον ο Μάνταλος είδε, να κάνει την ανατροπή με δυο φάουλ του… μπαρμπα-Λίνο και τη βοήθεια των Κατσουράνη – Σίντενφελντ και να …»

περάσει, τελικά, αυτός, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ…

Το παιχνίδι δεν άρχισε καλά για τον ΠΑΟΚ. Είχε μόλις μια προσπάθεια για γκολ, με τον Ολίσε. Όχι ότι τα Γιάννινα έκαναν τίποτα περισσότερο… Ήλεγχαν, όμως, το παιχνίδι και με ένα μαϊμού πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ το Ντε Βινσέντι, προηγούνταν 1-0.

Στο ημίχρονο ήρθαν τα πάνω – κάτω. Ο Γεωργιάδης ρίσκαρε, έριξε στη μάχη τον Σαλπιγγίδη και τον Κίτσιου κι ο ΠΑΟΚ έγινε, επιτέλους, επιθετικός. Χωρίς τον φλύαρο, για άλλη μία φορά, Καμαρά, πίεσε από το κέντρο, δυσκόλεψε τον ΠΑΣ, έκλεψε μπάλες κι έβγαζε τη μία επίθεση μετά την άλλη.

Όλα έδειχναν πως το γκολ ήταν θέμα χρόνου. Έτσι κι έγινε. Σε δυο στημένες φάσεις, ο Λίνο ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την πρώτη φορά τη μπάλα στο κεφάλι του Κατσουράνη –κι εκείνος στο βάθος της εστίας του Φεγκρούς: 1-1. Λίγο αργότερα το ίδιο σκηνικό: Φάουλ ο Λίνο, κεφαλιά ο Κατσουράνης, διώξιμο της μπάλας με το χέρι από τους αμυντικούς, αυτή στρώθηκε στον Σίντενφελντ και εκείνος, με βολέ, έκανε το 1-2 κι έστειλε τον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ.