7F6AM2STILI.jpg

Βγήκαν από τα ρούχα τους απόψε, νέοι και νέες, στη Θεσσαλονίκη. Πραγματοποίησαν, για 6η συνεχή χρονιά, την Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία, στο πάρκο της ΧΑΝΘ και στους χώρους του What’s Up Park. …»

«Βγαίνουμε από τα ρούχα μας για να βάλουμε ένα stop στην ‘άσεμνη’ έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση», δήλωσε στη Ραδιοεφημερίδα του Fm100 και στο δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη, η εκπρόσωπος τη Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Παιδιά Εν Δράση», που παίρνει μέρος στην εκδήλωση, Τάνια Χατζηιωάννου.

gymn_podhlatodromia_20130607_01

Η γυμνή ποδηλατοδρομία ξεκίνησε και κατέληξε και πάλι στο What’s Up Park, όπου αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πάρτι, με την Ομάδα Κρουστών Κρούση, την Ντι Τζέι Μις Ντάιναμάιτ, τους Χόλι Ράμπιντ Εντ Σλάμιν Ντάνι Έι και τους Τζι Τζι και τον Γυμνό Ποδηλάτη.

7F2AM2STILI.jpg

Στα μηνύματα των ποδηλατών περιλαμβάνεται και η στήριξη των γονιών, για το φυσικό τοκετό, ενώ δήλωναν αλληλέγγυοι με όσους διαμαρτύρονται ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική, βάφοντας χαρακτηριστικά, κάποιοι από αυτούς, με χρυσό χρώμα τα κορμιά τους.

7F4AM2STILI.jpg

«Αντιμετωπίζουμε την κίνηση των αυτοκινήτων με τα γυμνά μας κορμιά, σαν τον καλύτερο τρόπο για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας. Το σώμα μας είναι ό,τι πιο φυσικό έχουμε και είναι σίγουρα πιο όμορφο από τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων μας. Στην σημερινή κοινωνία της κλειδαρότρυπας το γυμνό σώμα είναι προϊόν εκμετάλλευσης μιας ολόκληρης βιομηχανίας. Απελευθερώστε το!» προέτρεπαν όσους τους παρακολουθούσαν, από τα πεζοδρόμια, να διασχίζουν κεντρικές οδούς της Θεσσαλονίκης.