tsipras_syntagma_20130617_02.jpg

Μήνυμα προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικα ότι ο πολιτικός χρόνος της τρικοματικής κυβέρνησης τελείωσε έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος. …»

Με λόγια και άρθρωση που παρέπεμπε στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι το κόμμα του είναι έτοιμο να αναλάβει τις τύχες της χώρας. Και πρόσθεσε: «Είτε τα βρείτε, είτε δεν τα  βρείτε απόψε, καληνύχτα σας».

«Απόψε τελειώνουμε με την κυβέρνηση της καταστροφής. Ένας χρόνος ψέματα, εκβιασμοί και βαρβαρότητα. Φτάνει πια! Ο λαός μίλησε. Η πλατεία Συντάγματος στέλνει μήνυμα ανατροπής» είπε κατά την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας.

«Σήμερα σε τούτη εδώ την πλατεία ο λαός μας στέλνει το μήνυμα στους έντρομους εντολοδόχους της τρόικας. Ο πολιτικός σας χρόνος τελείωσε. Τη Δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο την κατακτήσαμε με θυσίες. Δεν θα σας αφήσουμε να την πάρετε πίσω» πρόσθεσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και απευθύνθηκε προς τον πρωθυπουργό λέγοντας:

«Κύριε Σαμαρά, τελειώσατε. Τε-λει-ώ-σα-τε! Είτε τα βρείτε, είτε δεν τα βρείτε απόψε, καληνύχτα σας. Μόνο αφήστε παρακαλώ στη θέση τους τα ασημικά που απέμειναν, γιατί δεν σας ανήκουν. Ανήκουν στον ελληνικό λαό».