Το τρομερό παιδί του βρετανικού κινηματογράφου ξαναχτυπά. Προβάλλεται, από σήμερα, στα μούλτιπλεξ, η νέα ταινία του Ντάνι Μπόιλ, “Trance”. >>>


Τι μπορούμε να περιμένουμε από τον σκηνοθέτη όταν έχει δημιουργήσει αυτήν την ταινία του στα… διαλείμματα της οργάνωσης της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου; Η υπόθεση της ταινίας υπόσχεται πολλά:



Ο Σάιμον, ένας υπάλληλος οίκου δημοπρασιών, συνεργάζεται με μια συμμορία του υποκόσμου με σκοπό την κλοπή ενός πανάκριβου πίνακα. Μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της ληστείας, ο Σάιμον ανακαλύπτει ότι έχει πάθει αμνησία και δεν θυμάται που έχει κρύψει το ανεκτίμητο έργο. Όταν οι απειλές και τα βασανιστήρια αδυνατούν να φέρουν απαντήσεις, ο αρχηγός της συμμορίας προσλαμβάνει μια υπνοθεραπεύτρια για να φτάσει στις πιο σκοτεινές πτυχές της ψυχής του Σάιμον. Όσο, όμως πιο βαθιά προχωράει στο υποσυνείδητό του, τόσο περισσότερες ανατροπές θα υπάρξουν και τα όρια μεταξύ της πραγματικότητας, της επιθυμίας και των παραισθήσεων θα μπλεχτούν επικίνδυνα.

Πολλά υπόσχεται και το καστ: Τζέιμς Μακ Αβόι, Βενσάν Κασέλ, Ροζάριο Ντόσον, Ντάνι Σαπάνι.

Γιατί να τη δω;

Επειδή η Ροζάριο Ντόσον εμφανίζεται όπως τη γέννησε η μάνα της... 

Γιατί να μην τη δω;

Τι άλλο να δώσει ο Ντόνι Μπόιλ;

Δείτε το τρέιλερ: