pasok4324.jpg

Το πόρισμα των ελεγκτικών οίκων αναμένει η Ιπποκράτους προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις για το θέμα των οικονομικών του Κινήματος. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επιχειρεί να >>>

ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης στο εσωτερικό του κόμματος, σημειώνοντας σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, ότι οι πρόσφατες αποφάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου επιτρέπουν «να μετατοπιστούμε από τον χώρο του κουτσομπολιού στον χώρο της θεσμικής ευθύνης, της διαφάνειας και της προοπτικής».

Επίσης, ο κ. Βενιζέλος αφήνει αιχμές για τη ΔΗΜΑΡ και τις αρνήσεις της για εκλογική σύμπραξη σημειώνοντας «δεν αρκούμαστε σε έναν δεύτερο ή τρίτο ρόλο ή σε μικρά ποσοστά. Ίσως κάποιοι άλλοι να αρκούνται σε μια μικρή κομματική οντότητα που παίζει κάποιο ρόλο σε κυβερνητικά σχήματα».

Αναφέρει επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κομματικός μηχανισμός και ως ηγετική ομάδα είναι διασπασμένος σε όσους υποστηρίζουν το ευρώ και σε όσους αντιτίθενται ενώ σημειώνει πως το ΠΑΣΟΚ απευθύνεται στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτή προέρχεται από τη δημοκρατική παράταξη και ανήκει ιστορικά στο ΠΑΣΟΚ.