Ενίσχυση των νοτιοανατολικών ανέμων προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης. ...»
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 12 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση 
Μακεδονία, Θράκη 
Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό από το απόγευμα και από τα δυτικά να σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 τοπικά νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 
Καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 
Καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα νότια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη 
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στα νότια από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και βαθμιαία στα νότια θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 28 βαθμούς κελσίου

Πηγή Ναυτεμπορική